Start Crowdfunding?

Nieuws - 24 september 2014

[ Bronnen:  We komen er wel en Nederland Crowdfunding ]

Ondanks het feit dat de markt voor crowdfunding voor bedrijfsfinanciering exponentieel steeg de afgelopen jaren, is de bekendheid en kennis over de verschillende vormen van crowdfunding onder het grote publiek nog beperkt van omvang. Daarom slaat de crowdfunding markt vanuit haar branche vereniging de handen ineen om – ondersteund door het Ministerie van Economische Zaken – Nederlandse burgers voor te lichten over crowdfunding. De voorlichtingscampagne is deze week gestart met “Crowdfunding week”, die ondernemers, investeerders en intermediairs meeneemt in de meeneemt in de (on)mogelijkheden en ontwikkelingen van crowdfunding.

EuroTijdens de Crowdfunding Week vestigen we daarom graag de aandacht op wat er allemaal kan met crowdfunding. Aan het begin van de week werd StartCrowdfunding gelanceerd: een online plek waarop je informatie en inspiratie over crowdfunding kunt vinden.

Is crowdfunding iets voor jou? Doe de check!

Extra achtergrond informatie over de campagne is te vinden via Nu.nl

We adviseren investeerders om slechts een verantwoord deel van hun vermogen te investeren in crowdfunding projecten. Het is daarnaast verstandig om de inleg te spreiden over meerdere projecten.

SamenInGeld
Maak gebruik van dit formulier om je vraag te stellen en we zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen...