SamenInGeld is partner van de HypoVak

Nieuws - 14 mei 2014

Op dinsdag 27 mei a.s. is SamenInGeld één van de partners van de hypotheekvakbeurs voor adviseurs: de HypoVak in Bussum. Wij verzorgen een masterclass en zijn aanwezig als standhouder. Het thema ‘Bouwen aan jezelf’ past goed bij de visie van SamenInGeld ‘Bouwen aan groei’.

Over de HypoVak
De hypotheekmarkt is de afgelopen jaren onderhevig geweest aan veel veranderingen. Tien jaar geleden, weet u het nog? Er was geen provisieverbod, weinig regelgeving en de hypotheekmarkt tierde nog welig. Al tien jaar ondersteunt HypoVak het intermediair en exposanten door het bieden van uitzicht en inzicht met een kwalitatief programma in combinatie met een goed gevulde beursvloer.

Masterclass Crowdfunding 2.0 met hypothecaire zekerheid
De markt voor financiering van verhuurd onroerend goed zit op slot. Het concept van SamenInGeld biedt nieuwe kansen en mogelijkheden voor (klanten van) hypotheekadviseurs. Crowdfunding is een snel opkomend model voor financieren. In deze masterclass wordt het nieuwe concept uitgelegd.

programma van de HypoVak

We adviseren investeerders om slechts een verantwoord deel van hun vermogen te investeren in crowdfunding projecten. Het is daarnaast verstandig om de inleg te spreiden over meerdere projecten.

SamenInGeld
Maak gebruik van dit formulier om je vraag te stellen en we zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen...