SamenInGeld heeft eigen betaalsysteem

Nieuws - 20 augustus 2015

InvestIn juli hebben we ons eigen betaalsysteem voor SamenInGeld geïntroduceerd. We zijn erg blij dat deze nieuwe manier ervoor zorgt dat investeerders eenvoudig via ons crowdfunding platform kunnen investeren. Het is nog steeds een betrouwbare wijze van betalen én biedt meer betaalgemak.

We hebben daarbij ook de kosten van het investeren aanzienlijk verlaagd. Op deze manier denken we nog meer mensen enthousiast te krijgen voor investeren met hypothecaire zekerheid!

Onze nieuwe betaalmodule was tevens een aanleiding van het publiceren van een kort persbericht. We zagen het bericht terug via een drietal vastgoedwebsites: Vastgoedmarkt, VastgoedActueel en een samenvatting via VastgoedWereld.

En verder
Meer informatie over SamenInGeld is inmiddels ook online te vinden op verschillende websites over financiën en crowdfunding zoals de sites van Webclusive, Crowdfundmarkt, Fundwijzer en IexGeld.

We adviseren investeerders om slechts een verantwoord deel van hun vermogen te investeren in crowdfunding projecten. Het is daarnaast verstandig om de inleg te spreiden over meerdere projecten.

SamenInGeld
Maak gebruik van dit formulier om je vraag te stellen en we zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen...