Informatie avond 11 oktober 2017

Nieuws - 11 september 2017

Wij brengen uw spaargeld in beweging

SamenInGeld is een uniek concept binnen de financiering van vastgoed. Het gaat hier voornamelijk om panden voor de verhuur aan particulieren, zoals een appartement of studentenhuis, op goede locaties in heel Nederland. Enerzijds komt het neer op investeren met een overzienbaar risico, door de zekerheid van een hypothecaire lening, tegen een hoger rendement dan bij een gemiddelde financiële instelling. Anderzijds maakt het financieren van projecten mogelijk daar waar andere partijen dit momenteel niet doen.

Hoe werkt het?

Op de website van SamenInGeld staan de actuele crowdfunding projecten gepresenteerd. U kiest een pand naar keuze en bepaald hoeveel u wilt investeren. Het is belangrijk om te weten dat uw geld vast staat voor de looptijd van het project en dat er is keuze uit twee schijven. Afhankelijk van het risicoprofiel varieert de rente van minimaal 4% tot 6%, bij de huidige rentestanden. Daarbij geeft SamenInGeld garantie van betrouwbaarheid en zekerheid door het hypotheekrecht. De lener dient zelf overigens een eigen deel van minimaal 20% in te brengen. Dat biedt nog meer zekerheid op uw investering.

Komt u ook?

Wij vertellen u met plezier meer over deze manier van investeren in- en financieren van- onroerend goed. U bent daarom van harte welkom op  onze  informatieavond op donderdagavond 11 oktober 2017 om 19:30 uur (inloop vanaf 19:00 uur). Aanmelden kan via info@sameningeld.nl. Wij maken er graag met elkaar een interessante avond van. Mogen wij op uw komst rekenen? U bent van harte welkom!

 

We adviseren investeerders om slechts een verantwoord deel van hun vermogen te investeren in crowdfunding projecten. Het is daarnaast verstandig om de inleg te spreiden over meerdere projecten.

SamenInGeld
Maak gebruik van dit formulier om je vraag te stellen en we zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen...