Douw & Koren start met Fundipal

Crowdfunding blog - 25 april 2015

Crowdfunding neemt nog altijd een vlucht binnen het financieringslandschap en het aantal crowdfunding platforms neemt in hoog tempo toe. Om een goed overzicht te bieden over de beschikbare crowdfunding initiatieven in de markt, besloot Douw & Koren om Fundipal.nl te lanceren. De crowdfunding-overzicht website helpt organisaties onder meer te bepalen welk crowdfundingplatform het beste bij hen past.

Fundipal.nl
Voor veel ondernemers, die op zoek zijn naar financieringsmogelijkheden is dit natuurlijk goed nieuws, maar het enorme crowdfunding aanbod leidt ook tot veel vragen bij ondernemers zoals: ‘is crowdfunding een geschikte oplossing voor mijn organisatie?’ ‘Welk crowdfunding platform past het beste bij mijn financieringsvraag?’ En ‘hoe ziet het crowdfundingtraject er dan uit?’. Om een goed overzicht te bieden van alle bestaande crowdfundingplatformen, en om te ondersteunen bij dergelijke vragen, besloot Douw & Koren een aparte website te lanceren: Fundipal.nl. Enkele voorbeelden van crowdfundingplatformen zijn onder meer: CrowdAboutNow, Geldvoorelkaar, Kickstarter, Kapitaal op Maat, GreenCrowd, Oneplanetcrowd, Zencap en natuurlijk SamenInGeld!

Crowdfunding-platformen

We adviseren investeerders om slechts een verantwoord deel van hun vermogen te investeren in crowdfunding projecten. Het is daarnaast verstandig om de inleg te spreiden over meerdere projecten.

SamenInGeld
Maak gebruik van dit formulier om je vraag te stellen en we zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen...