Bezoek SamenInGeld op de Hypovak

Nieuws - 8 mei 2015

logo-hypovakOp donderdag 28 mei a.s. wordt weer Hypovak (een groot event voor zo’n 1.000 hypotheekadviseurs) georganiseerd. Omdat één van de belangrijke onderdelen van het SamenInGeld concept de samenwerking met deze adviseurs is, gaan we graag in gesprek met adviseurs uit het hele land. Komt u SamenInGeld ook bezoeken op de 28e in Amersfoort? Laat u het weten als u via SamenInGeld een toegangskaart wenst? U bent van harte welkom!

Hier leest u een verslag van SamenInGeld en de Hypovak van 2014.

[ bron Hypovak ]

Vooruitkijken en doorpakken
Voor de hypotheekadviseur breken betere tijden aan. Het thema Vooruitkijken en doorpakken sluit hier naadloos op aan. Met welke aanbieders wilt u nog zaken doen en waarom? Hoe kunt u als onafhankelijke adviseur concurrerend blijven en de consument overtuigen van uw meerwaarde? Hoe vindt u de juiste mix tussen uw werkzaamheden als hypotheekadviseur en alle wettelijke eisen waaraan u moet voldoen? Deze vragen en meer komen ruimschoots aan bod tijdens HypoVak.

Maar ook de hypotheekadviseur zelf wordt tijdens HypoVak 2015 meer dan ooit in het zonnetje gezet. Want laten we eerlijk zijn, veel van uw collega adviseurs hebben tijdens de economische tegenwind averij gemaakt. Uw aanwezigheid alleen is een felicitatie waard en dat zal u niet ontgaan tijdens HypoVak.

We adviseren investeerders om slechts een verantwoord deel van hun vermogen te investeren in crowdfunding projecten. Het is daarnaast verstandig om de inleg te spreiden over meerdere projecten.

SamenInGeld
Maak gebruik van dit formulier om je vraag te stellen en we zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen...