Wat kost dat?

Een eigen haard is geld waard. Lenen kost geld, ook bij ons. Zijn er voldoende investeerders voor jouw project en is de transactie rond, dan ontvang je eenmalig een factuur van 2% over het volledige transactiebedrag, met een minimum van € 1000,-. Deze € 1000,- ben je ook kwijt als je niet voldoende investeerders weet te overtuigen. Is je project voldoende gefinancierd, dan ontvang je het geld van de notaris na een hypothecaire inschrijving. SamenInGeld financiert nooit meer dan 80% van de marktwaarde of de waarde in verhuurde staat. Wanneer de hypotheek is ingeschreven dien je maandelijks je rente en eventueel aflossing te betalen.

Verder betaal je ook de volgende administratieve kosten op basis van jouw leenbedrag:

  • € 25,- per maand tot een leenbedrag van € 150.000,-
  • € 37,50 per maand voor een leenbedrag tussen € 150.000,- en 250.000,
  • € 50,- per maand voor een leenbedrag vanaf € 250.000,-

Eerder aflossen?
Geen probleem. Houd er alleen wel rekening mee dat je bij een algehele aflossing binnen de rentevaste periode, 1% boete betaalt over de hoofdsom. Een deelaflossing kan alleen indien de gehele leensom uit een schijf wordt afgelost. De al eerder genoemde boete is ook hierop van toepassing.

We adviseren investeerders om slechts een verantwoord deel van hun vermogen te investeren in crowdfunding projecten. Het is daarnaast verstandig om de inleg te spreiden over meerdere projecten.

SamenInGeld
Maak gebruik van dit formulier om je vraag te stellen en we zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen...