Het werkt heel simpel.

SamenInGeld met elkaar, goed voor elkaar. Wij brengen jou en investeerders bij elkaar voor de aankoop, herfinanciering of renovatie van een pand voor de verhuur. Dit doen we via een crowdfunding-platform. Hier kun jij jouw project onder de aandacht brengen van honderden investeerders. Om hiervoor in aanmerking te komen, moet je aan enkele eisen voldoen.

Zo controleren we bijvoorbeeld of je met jouw plan aan je betalingsverplichtingen kunt voldoen. Of dat het onderpand voor de gevraagde hypothecaire lening wel in goede staat verkeerd. Na uitvoerige controle en goedkeuring, promoten we jouw project.

Particuliere en zakelijke investeerders bepalen vervolgens zelf of ze jouw project ondersteunen en met welk bedrag ze dat doen. Pas wanneer het volledig bedrag gefinancierd wordt, is jouw hypothecaire lening rond. Vanaf dat moment dien je maandelijks te voldoen aan jouw betalingsverplichtingen,net zoals bij een banklening.

We adviseren investeerders om slechts een verantwoord deel van hun vermogen te investeren in crowdfunding projecten. Het is daarnaast verstandig om de inleg te spreiden over meerdere projecten.

SamenInGeld
Maak gebruik van dit formulier om je vraag te stellen en we zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen...