Uniek investeren in vastgoed

Investeren in vastgoed klinkt spannend. Uw geld investeren in studentenhuizen, appartementen of zorgwoningen. Het lijkt misschien een wereld waarin prijzen variëren en panden worden doorverkocht. Ondoorzichtig. Maar wij maken deze wereld voor u zo transparant mogelijk.

SamenInGeld is een unieke onderneming met nieuwe mogelijkheden. Crowdfunding bestaat pas sinds 2009. Meerdere mensen brengen geld bij elkaar voor een project. In ons geval vastgoed. Bij ons leent u als investeerder geld uit aan een particulier voor de aankoop, herfinanciering of renovatie van een pand. Crowdfunding voor vastgoed is een nieuwe vorm van investeren.

Bij ons investeert u in panden voor verhuur en wij geven zekerheid met een hypothecair recht. Dat hypothecair recht is bijzonder; dat betekent namelijk  dat  investeerders het eerste recht hebben van terugbetaling. Oftewel: als er iets misgaat met het pand of met de lener, krijgt u zo snel mogelijk uw geld terug, eerder dan degene die bij ons geld leent. Daarmee maken wij deze vorm van investeren voor u uniek.

Met onze bijzondere vorm van crowdfunding bieden wij zekerheid en een aantrekkelijke rente.  Deze zekerheid bieden wij op twee manieren: met een uitgebreide en professionele keuring van het project én met de hypothecaire zekerheid.

Daarnaast investeert u in mooie projecten. Projecten met als bewoners gezinnen, alleenstaanden, studenten, senioren of zorgvragers. U toont zich maatschappelijk betrokken én u doet een goede investering met een fijn rendement. Want sparen bij de bank levert meestal minder dan 1% rente op. Bij ons investeren levert vaak al minimaal 4% rente op. Voor u is dat winst. U kunt op de pagina met onze projecten de actuele rentestanden vinden.

We hebben voor investeerders onze eigen SamenInGeld investeerdersomgeving. Kijkt u eerst ook goed naar de pagina’s “Hoe werkt het?” en “Rente en Risico” om te kijken of deze wijze van investeren inderdaad iets voor u is?

 

We adviseren investeerders om slechts een verantwoord deel van hun vermogen te investeren in crowdfunding projecten. Het is daarnaast verstandig om de inleg te spreiden over meerdere projecten.

SamenInGeld
Maak gebruik van dit formulier om je vraag te stellen en we zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen...