Over ons

Video (oktober 2015) Interview Luuck Kalverda van SamenInGeld voor de Generali AM Innovatieprijs:

SamenInGeld is ontstaan uit een behoefte aan hypotheken voor de aankoop, herfinanciering of renovatie van  panden voor particuliere verhuur. Luuck Kalverda, hypotheekadviseur en ondernemer, ontdekte deze behoefte binnen zijn bedrijf Duo-Visie Assurantiën. Steeds minder banken verstrekken hypotheken, waardoor hypotheekadviseurs hun cliënten minder goed kunnen bedienen. Als idee bedacht hij  het concept van SamenInGeld.

Hij vroeg twee andere ondernemende mensen hem te helpen dit idee uit te werken. Angelique Kalverda-Verbeek is (online) marketing- en communicatieadviseur en zijn schoonzus. Ook polste hij Gijs van der Woude, ondernemerscoach en teamontwikkelaar. Beiden werden enthousiast van alle mogelijkheden. Met z’n drieën zijn ze het concept gaan uitbouwen.

En toen begon het te rollen. SamenInGeld ontwikkelde een businessplan, regelde financiering en de AFM werd benaderd. Er werd ook een betrouwbaar online systeem ontwikkeld om leners en investeerders professioneel te kunnen bedienen.

En zie hier: het resultaat van deze samenwerking is deze website voor een uniek concept. Met financieringsaanvragen en de projecten online. Veilig, transparant  en betrouwbaar. Dat is de doelstelling van SamenInGeld.

We adviseren investeerders om slechts een verantwoord deel van hun vermogen te investeren in crowdfunding projecten. Het is daarnaast verstandig om de inleg te spreiden over meerdere projecten.

SamenInGeld
Maak gebruik van dit formulier om je vraag te stellen en we zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen...